Toimitusehdot

Päivitetty 25.3.2018

Pitsidiiva (y-tunnus 2699194-9)

Tilaaminen

Tuotteiden hinnat ovat euromääräisiä (EUR) ja sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron, joka on tällä hetkellä 24 %. Hinnat eivät sisällä käsittely- eivätkä lähetyskuluja. Tilaushetkellä ilmoittamamme hinnat ovat voimassa asiakkaan koko ostoprosessin ajan.

Pitsidiiva pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvän hintavirheen ollessa kyseessä. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan verkkokaupassa sitä, että tuotteen hinta poikkeaa selvästi ja merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta (esimerkkinä jos tuotteella on hinta 0,00 euroa tai tuotteella ei ole hintaa ollenkaan). Tällaisessa tapauksessa virheellinen hinta poikkeaa niin selvästi oikeasta hinnasta, että sinun katsotaan ymmärtävän hintatiedon olevan virheellinen.

Sopimuksen sitovuus

Osapuolia sitova sopimus syntyy, kun Pitsidiiva on lähettänyt erillisen tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen (Tilausvahvistus). Vahvistus tehdään heti kun Pitsidiiva on vastaanottanut tilauksen ja maksaminen on suoritettu onnistuneesti. Perjantaina, pyhän aattona tai pyhänä tehty tilaus pyritään vahvistamaan viimeistään seuraavana arkipäivänä klo 18.00 mennessä. Tilaus voidaan vahvistaa vain, jos Pitsidiiva pystyy todentamaan asiakkaan kotiosoitteen.

Pitsidiivalla on oikeus yksittäisissä tapauksissa hylätä tilauksesi. Pitsidiiva ei takaa verkkokaupan tuotteiden saatavuutta kaikissa tilanteissa. Kaikki asiakastunnuksillasi tehdyt ostokset katsotaan sinun ostoksiksi. Tämän vuoksi on tärkeää, että säilytät asiakastunnuksia huolellisesti siten, etteivät ne joudu ulkopuolisten tietoon.Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Toimitusaika ja toimituksesta ilmoittaminen

Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on tavallisesti noin 3-7 arkipäivää siitä, kun Pitsidiiva on lähettänyt tilausvahvistuksen. Toimitusaika on arvio. Toimituksen myöhästyessä merkittävästi sinulla on oikeus purkaa kauppa. Pitsidiiva ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka ovat aiheutuneet arvioidun toimitusajan ylittämisestä. Juhlapyhien aikaan (esim. jouluaika) voivat toimitusajat olla hieman pidempiä.

Pitsidiiva vastaanottaa ja toimittaa tilaukset siinä järjestyksessä kuin ne saapuvat Pitsidiivalle. Sinun tulee ilmoittaa tilauksen yhteydessä, haluatko noutaa paketin Pitsidiivalta (kulut 0€), Postin toimipisteestä vai toimituksen kotiosoitteeseen. Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Jos olet ilmoittanut noutavasi tilauksen Postin toimipisteestä, tilausta noudettaessa mukana on oltava voimassaoleva henkilöllisyystodistus sekä postin saapumisilmoitus tai paketin lähetystunnus. Tilaus on noudettava 14 päivän kuluessa saapumisilmoituksesta.

 

Toimitustapa ja -kulut

Voit valita toimitustavaksi

–  Nouto Pitsidiivan osoitteesta MAKSUTON
–  Nouto postin toimituspisteestä (postipaketti) 7 €
–  Kirjelähetys kotiosoitteeseen 3 €
–  Kotiinkuljetus 14,90 €

Yli 100 euron tilaukset lähetetään ilman postikuluja.
Toistaiseksi tilauksia toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitseviin osoitteisiin. Emme valitettavasti toimita Ahvenanmaalle.

Mikäli toimitustavaksi on valittu nouto Postin toimipisteestä, voit seurata lähetyksen etenemistä postin Internet-sivuilla. Lähetyksen seuranta on postin tarjoama palvelu, johon saattaa liittyä postin asettamia rajoituksia.

Pitsidiiva ei voi taata tuotteiden saatavuutta kaikissa olosuhteissa. Mikäli jotakin tilaamaasi tuotetta ei poikkeuksellisesti ole saatavilla, Pitsidiiva ilmoittaa tästä sinulle ja toimittaa vain ne tuotteet, jotka ovat saatavilla. Pitsidiiva hyvittää toimittamatta jääneet maksamasi tuotteet. Emme toimita jälkitilauksia.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

 

Maksaminen

Maksu Checkout.fi:n kautta

Pitsidiiva käyttää turvallista Checkout maksukaistaa. Se on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OP:n omistuksessa.

Ostoksesi voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla, sekä Paypal maksuvaihtoehdolla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy.  Valitessasi maksutavaksi verkkopankin ohjaudut automaattisesti valitsemasi pankin verkkopankin aloitussivulle. Sisäänkirjautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla kuten normaalisti verkkopankissa. Maksu pankkitililtäsi tapahtuu, kun vahvistat maksutapahtuman.

 

Palautus

Tilaamillasi tuotteilla on täysi palautusoikeus 14 päivän ajan tuotteiden vastaanottamisesta. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, pesemättömiä ja vahingoittumattomia ja alkuperäisten hintalappujen sekä etikettien tulee olla yhä kiinni tuotteissa. Ota aina ennen palautusta yhteyttä, mieluiten puhelimitse tai sähköpostilla info@pitsidiiva.fi.

Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä paketteja. Myöskään lunastamaton paketti ei ole palautus, ja perimme siitä postituksen aiheuttamat kulut hyvityksen yhteydessä. Yli 15 euron arvoiset tuotteet voit palauttaa ilmaiseksi. Palautuksissa korvataan palautettavan tuotteen hinta ilman postikuluja.

 

Tilauksen virhevastuu ja reklamaatiot

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydetään ottamaan yhteyttä Pitsidiivan asiakaspalveluun. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

 

Ylivoimaiset esteet

Pitsidiiva ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. työtaistelutoimenpiteet, henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientikiellot sekä häiriöt kuljetuksissa. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kolme kuukautta, on sekä Pitsidiivalla että asiakkaalla oikeus purkaa tilaukset ilman vahingonkorvaus- tai viivästysseuraamuksia.

Tietosuoja

Tietosuoja- ja rekisteriselosteemme löydät Tietosuojaseloste-sivulta.